O nama

Prepoznajući ogroman potencijal Crne Gore, u prirodnom bogatstvu, a pogotovo u oblasti proizvodnje zdrave i domaće hrane, platforma Poljoprom.com pokrenula je nesvakidašnji projekat, koji će objediniti sve proizvođače iz Crne Gore, kao i njihove proizvode, na jednom mjestu.

Država koja nosi međunarodno priznati epitet ekološke države, kroz koju protiče jedna od najčistijih rijeka na svijetu, Tara, koju nazivaju „suzom Evrope“, koju grle planine i mora, na veoma malom kilometarskom rastojanju, mora, i može imati kapaciteta da proizvodi hranu koja će imati sve najbolje karakteristike u pogledu kvaliteta.

Zdravo, domaće, ukusno i naše, predstavljaju vodilje koje naša platforma prati i na kojima počiva. Naš zadatak je da domaću hranu, koju proizvode domaći poljoprivrednici i ostali proizvođači na svojim malim gazdinstvima, plasiramo na domaće tržište, pravo do naših građana, i tako utičemo da oni ostanu na svojim imanjima i žive od svog rada, s jedne strane, i da polako, ali sigurno, jačamo domaću privredu, omogućujući im da budu konkurentni na tržištu.

Stoga smo svoj rad bazrali na stvaranju jednog sabirnog centra za sve domaće proizvode na jednom mjestu, i potom plasiranja istih dostavljajući ga na vašu adresu.

Zbog toga je jako važno da građani izgrade svijest o potrebi kupovine domaćih proizvoda, kako zbog njih samih i njihovog zdravlja, tako i zbog osnaživanja domaće ekonomije i domaćih proizvođača, jer to spada u najviše domene patriotizma.

Koje su naše usluge

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Scroll to top